Се препорачува сигурна услуга

Машина за пакување блистер RW-14

361

921350
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци

Популарни пребарувања

триесет%

Производители и купувачи на опрема за блистер

триесет%

Прилагодување на блистер машини во производството

триесет%

Технологии и опрема за производство на крвни црви во плускавци

десет%

Каде да се најде специјалист за плускање во Казахстан?

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Машина за пакување блистер RW-14

Автоматска машина за блистер за полнење на крвните црви во групни контејнери со 24 клетки, со големина 20х20 мм, длабочина од 15 мм. Просечна дневна продуктивност е 100-120 кг. Потребни се најмалку 40% вода заедно со крвен црв за нормално функционирање на мерниот уред. Уникатна опрема за свои цели. Како опција, пакување во плускавци од густи и течни материјали. Погоден за употреба во фармацевтско производство и пакување таблети и капсули со желатин. Продуктивноста е 1500 плускавци на час. Максимална автоматизација на сите процеси. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите.

Ние нудиме детални упатства за поставување опрема на блистер. Пред пратката до клиентот, опремата се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 26.000 УСД КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • На залиха
 • Гаранција: 1 година

Модел: Мешавина машина RW-14

 • Означено како: Машина за блистер Плускавци Каталог на опрема Опрема од Кина Блистер производство Пакет на блистер Фармацевтска опрема

Популарни пребарувања

триесет%

Производители и купувачи на опрема за блистер

триесет%

Прилагодување на блистер машини во производството

триесет%

Технологии и опрема за производство на крвни црви во плускавци

десет%

Каде да се најде специјалист за плускање во Казахстан?

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Нашите услуги и услуги на клиентите

1) НАСТАВНА ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ПРОДАDБА НА БЛИСТЕРИ.
На сите наши клиенти кои купиле опрема, даваме литература за основите на таблетите за пакување и капсулите со желатин во плускавци, како и употребата на материјали за пакување. Ние спроведуваме консултации по телефон и преку кореспонденција, помагаме да ги решиме настанатите потешкотии при производството на нашата опрема. Ние снабдуваме резервни делови и потрошен материјал. Ние нудиме помош при продажба на половна опрема.
2) КОМПЛЕТНИ ПРОИЗВОД НА БЛИСЕРСКИ ЦЕЛИ.
Имаме голем асортиман на автоматска опрема во блистер за пакување таблети и капсули во плускавци. На барање на клиентот, ние ќе го избереме оптималниот модел на опрема според бројот на ќелии и формата на готовиот пакет.
3) СОБИРАЕ НА резервни делови
Ние соработуваме со производители на автоматски и полуавтоматски машини за блистер и сме ангажирани во набавка на резервни делови за кој било модел на машини купени во нашата компанија.

Спецификации

Мешавина од машина за пакување на крвни црви во плускавци „RW-14“
Продуктивност: 1000-1500 плускавци на час
Фреквенција на сечење: 6-25 пати во минута
Прилагодлив мозочен удар: 40-110 mm (слободно прилагодлив)
Максимална големина на блистер: 120 x 110 mm
Максимална длабочина на ќелијата: 14 мм
Главна моќност на моторот: 1,1 kW
Највисока моќност за греење: 0,75 kW
Долна моќност на греење: 0,75 kW
Сила на греење: 0,75 kW
Стапка на проток на воздушна пумпа: 0,15 m3 / min
Притисок на воздухот: 0,4-0,6 MPa
Дебелина на ПВЦ: 0,25 мм, ширина на лента - 130 мм
Дебелина на алуминиумска фолија: 0,02 мм, ширина на лента 130 мм
Севкупни димензии: 2300 mm x 560 mm x 1410 mm
Тежина на машината: 700 кг
Тежина на испорака: 800 кг

Совети за нашите клиенти

Принципот на работа на блистер машина за пополнување на жив крвен крв во блистер е како што следи, од валани ПВЦ материјал (може да биде транспарентен или обоен, група на клетки се формира со загревање со ширина од 160 мм, мешавина од вода а крвта се истура во бункер, специјален миксер ја меша крвта во водата за да ги наполни клетките Пополнувањето се врши со дозирање на волумен, бројот на клипови во кои се влече дозата (вода + крвен црв) е еднаков на бројот од блистер клетки. Секоја клетка има свој диспензерот. После полнењето на ќелиите (и 24 ќелии се полнат веднаш) фолијата се заварува во блистер. Топлината се заварува, но температурата не се зголемува толку висока и времетраењето на греењето е минимално кратко, крвта не се загрева и сè е во ред со тоа.Откако ќе се залепат фолијата, блистер се сече по должината на контурата, се пресекува вишокот, се притиска датумот на истекување и бројот на сериите.Процедура за нарачка на опрема.Се испраќате скица или црта вметнување блистер или означете го бројот на клетки и волуменот ml од секоја од нив. Ние ви подготвиме цртеж и го испраќаме на одобрување. Кога е подготвена, фабриката испраќа видео за процесот на вашата машина. Имаме упатства на руски јазик за оваа машина.

Прегледи на клиенти (6)

Напишете ни порака

Јас, , ,

машина за пакување на блистер РВ-14.

Мои детали за контакт:


Коментар: