Се препорачува сигурна услуга

Автоматска опрема за полнење на капсули RTC-04C

7155

989368
 • Автоматска машина за полнење капсули во прав
 • Капсули за полнење со гранула
 • Автоматска машина за полнење капсули во прав
 • Капсули за полнење со гранула

Популарни пребарувања

50%

Преземете автоматски упатства за употреба на капсулатори

33%

Која е најдобрата купсула за купување во Москва?

25%

Како да започнете бизнис со капсули

40%

Како да започнете да заработувате со пополнување капсули

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Автоматска опрема за полнење на капсули RTC-04C

Автоматска опрема за полнење на капсули со прав RTC-04C (гранулат, пелети, мини апчиња). Подобрениот дизајн на ротирачкиот механизам, оригиналните јапонски линеарни лежишта овозможуваат отпорност на абење и точност на машината. Комората на работната станица работи под услови на добро подмачкување, целосно е подржано внатрешното подмачкување на слотот на комората, се зголемува притисокот на маслото на пумпата за прскање, со што се продолжува работниот век на резервните делови. Зголемена работна станица на фотоапаратот. Опремата е опремена со компјутерска контрола, stepless прилагодлива фреквенција, дигитален дисплеј, лесен за употреба, интуитивен и привлечен интерфејс. Мулти-дупките за полнење обезбедуваат точност на дозата (таа е контролирана за околу 3,5%), а високата прилагодливост на процесот овозможува висок фактор на квалитет за готовиот производ (99%). Дополнителна функција на контрола на капсулата за префрлување надвор од машината (што е побезбедно и побрзо). Изборниот систем за контрола на копче со притискање на копче ја поедноставува работата. Структурата на опремата е затворена и безбедна за операторот. Во согласност со GMP стандардот.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 27.756 долари КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • 35 дена
 • Гаранција: 1 година

Модел: Автоматска опрема за полнење на капсули RTC-04C

 • Означено како: Екапсулација Капсули Капсулатор Каталог на опрема Производство на капсули Капсули со тврд желатин Фармацевтска машина Фармацевтска опрема Опрема за полнење

Популарни пребарувања

50%

Преземете автоматски упатства за употреба на капсулатори

33%

Која е најдобрата купсула за купување во Москва?

25%

Како да започнете бизнис со капсули

40%

Како да започнете да заработувате со пополнување капсули

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Нашите услуги и услуги на клиентите

1) ТЕХНОЛОГИЈА НА ОБРАЗОВАНИЕ НА КАПСУЛАЦИЈА.
На сите наши клиенти кои ја купиле опремата, даваме литература за основите на капсулацијата на прашоци. Ние спроведуваме консултации по телефон и преку кореспонденција, помагаме да ги решиме настанатите потешкотии при производството на нашата опрема. Ние снабдуваме резервни делови и потрошен материјал. Ние нудиме помош при продажба на користена опрема за капсули.
2) КОМПЛЕТНИ ПРОИЗВОД СО КАПСУЛИ.
Имаме широк спектар на додатоци за производство на капсули. На барање на клиентот, ќе избереме модел на опрема за капсули, гранулатори, миксери во прав, опрема за отстранување на прашина и полирање на капсули, печатари со лого за капсули, опрема за полнење и пакување за капсули со желатин.
3) СОБИРАЕ НА резервни делови
Ние соработуваме со производители на автоматски и полуавтоматски капсулатори и се занимаваме со снабдување со резервни делови за кој било модел на капсула машини купени во нашата компанија.

Спецификации

Автоматска опрема за полнење на капсули со прав "RTC-04C"
Продуктивност: 400 капсули / мин.
Број на дупки за сегменти: 3
Големина на капсула: 00 4
Моќност: 3 KW
Големина на пакетот: 700 × 800 × 1700 мм
Тежина: 600 кг
Тежина на испорака: 700 кг

Совети за нашите клиенти

Некои од нашите препораки до клиентите да помогнат во забрзување на решението за вашиот проблем при избор на автоматска опрема за полнење капсули со прав RTC-04C.
Бидете подготвени пред да остварите телефонски повик или да испратите барање од страницата. Нашите експерти очекуваат да добијат максимална количина детали од вас.
Направете список на она што го имате и што конечно сакате да го добиете. Ако ни испратите фотографија на слични производи, таквата визуелизација ќе ви помогне да разберете.
Одлично е ако вашата порака ќе наведе специфични параметри: означете ги димензиите на сè за што зборувате, тежината, составот, познатите проблеми и недостатоци на производи или материјали.
Сите детали го забрзуваат разбирањето и приемот на нашата препорака за избор на опрема.
Автоматската опрема за полнење на капсули со прав може да биде или независна единица или дел од автоматска линија. Опишете ги вашите идеи во врска со употребата на оваа опрема во вашето производство.
Започнете со опишување на задачата или проблемот што сакате да го решите, можеби ќе понудиме не техничко, туку технолошко решение. Секој ден се појавуваат нови типови опрема, амбалажа, методи на индустриско производство и технологии. Ние ќе ве водиме во ова и ќе разговараме со вас за начините и методите за решавање на задачите.

Осврти на клиенти (4)

Напишете ни порака

Јас, , ,

автоматска опрема за полнење на капсули rtc-04c.

Мои детали за контакт:


Коментар: