Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Експериментална опрема / Лабораториска опрема / Архива по категорија „Анализатор на топење“

Анализатор на топење

Супозитор за топење на анализаторот RB-01

326

921003
  • Анализатор на топење за да се анализира процесот на топење на супозиторијата

Анализаторот на затоплување се користи за да се анализира процесот на топење на супозиториите. Три рамки се вртат синхроно. Хијалински грмушки и рамка изработена од не'рѓосувачки челик. Опремата користи автоматски систем за контрола на температурата. Магнетна пумпа го циркулира протокот на вода, го дистрибуира рамномерно низ целиот систем, а „водена бања“ ја одржува истата температура. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на топење. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.