Се препорачува сигурна услуга

Бурна за сушење правосмукалка YB-01A

333

921075
 • Лабораториска опрема за сушење на вакуум за фармацевтски производ со постојана температура
 • Лабораториска опрема за сушење на вакуум за фармацевтски производ со постојана температура

Популарни пребарувања

27%

Прегледи од сопствениците на вакуум ормани

26%

Каде е профитабилно да се купат плакари за сушење?

24%

Прилагодување на опрема за производство

23%

Нови методи за сушење суровини во производството во Русија

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Бурна за сушење правосмукалка YB-01A

Вакуумска рерна со постојана температура. Лесен за контрола со користење на копчињата на предниот панел. Вакуумската изолација ви овозможува да постигнете униформа температура на греење.

Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на рерна. Пред пратката, орманите се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 2.600 долари КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • 35 дена
 • Гаранција: 1 година

Модел: Рерна YB-01A

 • Означено како: Анализатор на влага Анализатор на топење Анализатор на распаѓање Анализатор на раствори Анализатор на композиција Анализатор на топење Анализатор на тврдост Анализатор на дебелина Аналитичка опрема Лабораториска опрема Фармацевтска опрема

Популарни пребарувања

27%

Прегледи од сопствениците на вакуум ормани

26%

Каде е профитабилно да се купат плакари за сушење?

24%

Прилагодување на опрема за производство

23%

Нови методи за сушење суровини во производството во Русија

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Гледајте видео на Интернет

ПОВОДНУВАМЕ ДА ГО ГОДИМЕ ДРУГИ ВИДЕОИ НА ОВОЈ МОДЕЛ:

Нашите услуги и услуги на клиентите

1) ТЕХНОЛОГИИ ЗА ОБУУВА FORЕ ЗА ДРАВНИ ДЕКОВИ.
На сите наши клиенти кои купиле лабораториска опрема, ние нудиме литература за основите на проучувањето на својствата на таблетите и капсулите со желатин. Ние спроведуваме консултации по телефон и преку кореспонденција, помагаме да ги решиме настанатите потешкотии при работењето на нашата опрема. Ние снабдуваме резервни делови и потрошен материјал. Ние нудиме помош во спроведувањето на анализатори и тестери за лаборатории.
2) КОМПЛЕТНИ ЛАБОРАТОРИИ НА ФАРМАЦЕВТСКИ ПРОДУКЦИ.
Имаме голем асортиман на дополнителна опрема. На барање на клиентот, го избираме моделот на анализаторот: влага, топење, транспарентност, влажност, топење, транспарентност, распад, растворање, состав, топење, цврстина, дебелина, еластичност и квалитет.
3) Испорака на лабораториска опрема.
На постојана основа, произведуваме лабораториска опрема за фармацевтско производство, поставуваме нарачки во слични погони во Индија, Кина, САД, Тајван.
4) СОБИРАЕ НА резервни делови
Ние соработуваме со производители на анализатори и се занимаваме со набавка на резервни делови за кој било модел на лабораториска опрема купена во нашата компанија.

Спецификации

Кабинет за сушење правосмукалка „YB-01A“
Опсег на вакуум: 0 ~ 0,1 MPa
Температурен опсег: 30 ~ 150
Температурна стабилност: ± 2
Користење на температура: 15 ~ 35
Моќност: 220V, 50Hz, 150W
Димензии: 360x360x250 mm
Големина со пакување: 430x430x330 mm
Тежина: 15 кг
Тежина на испорака: 18 кг

Совети за нашите клиенти

Вакуумска рерна со постојана температура. Лесен за контрола со користење на копчињата на предниот панел. Вакуумската изолација ви овозможува да постигнете униформа температура на греење. Вакуумски дисплеј по аналоген индикатор и температура според дигитален индикатор. Визуелна контрола на процесот преку запечатено стакло.

Прегледи на клиенти (6)

Напишете ни порака

Јас, , ,

вакуумска рерна yb-01a.

Мои детали за контакт:


Коментар: