Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Оценка опрема ТОП-10 / Архива по категорија „Автоматски машини за полнење и пакување таблети и течни материјали“

Автоматски машини за полнење и пакување таблети и течни материјали

Вертикална опрема за полнење на течности GFL-40L

7251

990250
 • Вертикална опрема за полнење со течности
 • Течно пакување

Вертикалната опрема за полнење течности GFL-40L е наменета за пакување на течни материјали, на пример, шампон, крем за лице, масло, сос, џем. Компатибилен со многу видови на системи. Електрични компоненти произведени од познати брендови, кои гарантираат висок квалитет и стабилност. Системот со голема точност и опсег на прилагодување го контролира PLC контролорот. Проверувач на метали детектор. Ротациона табела.

Опрема за пакување на таблети во пластични цевки SST-4

7190

989636 година
 • Опрема за пакување таблети во пластични цевки
 • Спакувани таблети во цевка

Опремата за пакување таблети во пластични цевки SST-4 се користи за пакување големи рамни таблети, кои се распоредени на уреден начин во пластична цевка по ред еден по друг. Контролерот PLC целосно го централизира управувањето со уредот. Контролата над процесот се спроведува со употреба на влакна со оптички влакна, детектор за фотоелектрик и други видови уреди кои обезбедуваат сигурност и стабилни перформанси во автоматски режим. Опремата автоматски дава аларм и запира кога нема таблети, цевки или капачиња. Сите делови на опрема што се во контакт со таблети се изработени од 304 или 316 не'рѓосувачки челик, што е целосно во согласност со GMP барањата. Така, оваа опрема е најдобар уред за фармацевтски растенија, фабрики за производство на додатоци во исхраната, прехранбената индустрија, за пакување на впивачки таблети и други слични производи.

Опрема за пакување на таблети во пластични цевки SST-7

7189

989635 година
 • Опрема за пакување таблети во пластични цевки
 • Пакување на таблети во цевки

Опремата за пакување таблети во пластични цевки SST-7 е специјално дизајнирана за тековната побарувачка на пазарот за пакување на таблети од нане за грло во пластични цевки. SST-7 се користи за пакување на големи рамни таблети, кои се нарачуваат на уреден начин во пластична цевка по ред еден по друг. Контролерот PLC целосно го централизира управувањето со уредот. Контролата над процесот се спроведува со употреба на влакна со оптички влакна, детектор за фотоелектрик и други видови уреди кои обезбедуваат сигурност и стабилни перформанси во автоматски режим. Опремата автоматски дава аларм и запира кога нема таблети, цевки или капачиња. Сите делови на опрема што се во контакт со таблети се изработени од 304 или 316 не'рѓосувачки челик, што е целосно во согласност со GMP барањата. Така, оваа опрема е најдобар уред за фармацевтски растенија, фабрики за производство на додатоци во исхраната, прехранбената индустрија, за пакување на таблети од нане за грло и ...

Вертикална опрема за полнење и запечатување GFL-24K

7175

989488
 • Вертикална опрема за полнење и запечатување
 • Спакуван и запечатен најголемиот дел материјал
 • Лабави материјали

Вертикална опрема за полнење и запечатување GFL-24K на грануларни и грануларни материјали како што се шеќер, сол, кафе, итн. Компактен дизајн, лесен за ракување и одржување. PLC систем за контрола, широк екран на допир. Завршениот циклус на формирање на торбата, пополнување, печатење на датумот, сечење и сечење етикети за да се пробие торбата.

Вертикална опрема за полнење и запечатување GFL-24BK

7175

989487
 • Вертикална опрема за полнење и запечатување
 • Пакување во вреќи со рефус материјали

Вертикална опрема за полнење и запечатување GFL-24BK на грануларни и грануларни материјали како што се шеќер, сол, кафе, итн. Компактен дизајн, лесен за ракување и одржување. PLC систем за контрола, широк екран на допир. Завршениот циклус на формирање на торбата, пополнување, печатење на датумот, сечење и сечење етикети за да се пробие торбата.

1 2 3 ... 7