Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Експериментална опрема / Архива по категорија „Полу-автоматски машини на блистер“

Полуавтоматски машини за блистер

Полу-автоматска машина за блистер ITA-011

316

920894
 • Полу-автоматска машина за лабораториски блистер

Десктоп блистер машина за полнење капсули или таблети со празно од плускавци. Стегач и заварувачка алуминиумска фолија. Со функција на полнење клетки автоматски. За употреба во лаборатории и експериментално производство на лекови. Производство Италија. Европска квалитетна изработка, нерѓосувачки челик AISI 316.

Полу-автоматска машина за блистер БР-01

358

921314
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци

Десктоп блистер машина за полнење капсули или таблети со празно од плускавци. Стегач и заварувачка алуминиумска фолија. Со функција на полнење клетки автоматски. За употреба во лаборатории и експериментално производство на лекови. Производство Кина. Европска квалитетна изработка, не'рѓосувачки челик со квалитет AISI 304. Се користат готови празнини на блистер. Ние нудиме детални упатства за поставување блистер машина. Пред пратката до клиентот, блистер машината се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Машина за блистер за таблети ITA-03

312

920858
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци

Десктоп машина за пакување блистер за полнење на готови плускавци со таблети и капсули, проследено со запечатување со фолија. Опремата има функција да ги вметне датумот на истекување и датумот на производство. Направено од не'рѓосувачки челик. Продуктивност 500-600 плускавци на час. Производство Италија.