Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Експериментална опрема / Полуавтоматски машини за блистер / Полу-автоматска машина за блистер БР-01

Полу-автоматска машина за блистер БР-01

358

921341
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци

Популарни пребарувања

27%

Плускавци за работна површина

26%

Блистер автомобили

24%

Опрема за блистер

23%

Плускавци со апчиња

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Каталог / Експериментална опрема / Полуавтоматски машини за блистер / Полу-автоматска машина за блистер БР-01

Полу-автоматска машина за блистер БР-01

Десктоп блистер машина за полнење капсули или таблети со празно од плускавци. Стегач и заварувачка алуминиумска фолија. Со функција на полнење клетки автоматски. За употреба во лаборатории и експериментално производство на лекови. Производство Кина. Европска квалитетна изработка, не'рѓосувачки челик со квалитет AISI 304. Се користат готови празнини на блистер.

Ние нудиме детални упатства за поставување блистер машина. Пред пратката до клиентот, блистер машината се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 3.800 долари КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • 35 дена
 • Гаранција: 1 година

Модел: Машина за блистер БР-01

 • Означено како: Блистер со капсули Блистер со апчиња Машина за блистер Плускавци Каталог на опрема Лабораториска опрема Блистер производство Пакет на блистер Фармацевтска машина

Популарни пребарувања

27%

Плускавци за работна површина

26%

Блистер автомобили

24%

Опрема за блистер

23%

Плускавци со апчиња

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Нашите услуги и услуги на клиентите

1) НАСТАВУВАЕ НА БЛАТЕРСКА ТЕХНОЛОГИЈА.
На сите наши клиенти кои купиле опрема, даваме литература за основите на пакувањето во плускавци. Ние спроведуваме консултации по телефон и преку кореспонденција, помагаме да ги решиме настанатите потешкотии при производството на нашата опрема. Ние снабдуваме резервни делови и потрошен материјал. Ние нудиме помош при продажба на користена опрема во блистер.
2) ја комплетираме ПРОИЗВОДСТВОТО на плускавци.
Имаме широк спектар на додатоци за производство на блистер. На барање на клиентот, ќе избереме модел на опрема за блистер, опрема за пакување на капсули и таблети во плускавци, опрема за полнење и пакување за капсули со желатин во плускавци.
3) СОБИРАЕ НА резервни делови
Ние соработуваме со производители на автоматски и полуавтоматски машини за блистер и сме ангажирани во набавка на резервни делови за кој било модел на машини за плускавци купени во нашата компанија.

Спецификации

Полу-автоматска машина за блистер „БР-01“
Продуктивност: 1000 плускавци на час
Користете напон: 220V, 50-60 Hz
Користете напон: 24V AC
Потрошувачка на енергија: 300 W
Максимални перформанси
Блистер пакет:
1 блистер - 20 таблети
1 блистер - 15 капсули
Брзина на изведба: 2 плускавци во минута
Севкупни димензии: 300 mm x 260 mm x 460 mm
Нето тежина: 25 кг
Тежина на испорака: 35 кг

Совети за нашите клиенти

Десктоп машина што овозможува користење на претходно изработени празни места на плускавци рачно да се пополнат капсулите за да се притисне и завари слој од алуминиумска фолија. Тој има функција да го запечати датумот на истекување и датумот на производство. Внимание - машината не формира плускавци, туку само ја заварува фолијата. Платните празнини може да се купат од нас. Машината е инсталирана на масата. Пред употреба, клиентот мора да нарача од производителот алуминиумска матрица според неговиот дизајн и да има готови празни места за празни плускавци. Рачно, неопходно е да се постави празен блистер во алуминиумска мувла, да се пополнат сите ќелии со таблети или капсули, да се покрие со алуминиумска фолија на врвот. Поместете го алуминиумскиот калап навнатре, вклучете го контролорот за температура и поставете ја саканата температура за греење, а потоа рачно притиснете ја фолијата на ПВЦ со лост. По пауза, неопходно е да се отстрани алуминиумската форма и да се добие готовиот блистер.

Прегледи на клиенти (6)

Напишете ни порака

Јас, , ,

полуавтоматска машина за блистер бр-01.

Мои детали за контакт:


Коментар: