Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска опрема / Машини за полнење и запечатување ампули / Засилувач за работна површина за ампула за засилување RF-01

Засилувач за работна површина за ампула за засилување RF-01

350

921255
 • Засилувач за работна површина ампула за фармацевтско производство
 • Засилувач за работна површина ампула за фармацевтско производство
 • Засилувач за работна површина ампула за фармацевтско производство
 • Засилувач за работна површина ампула за фармацевтско производство
 • Засилувач за работна површина ампула за фармацевтско производство
 • Засилувач за работна површина ампула за фармацевтско производство
 • Засилувач за работна површина ампула за фармацевтско производство
 • Засилувач за работна површина ампула за фармацевтско производство
 • Засилувач за работна површина ампула за фармацевтско производство
 • Засилувач за работна површина ампула за фармацевтско производство
 • Засилувач за работна површина ампула за фармацевтско производство
 • Засилувач за работна површина ампула за фармацевтско производство
 • Засилувач за работна површина ампула за фармацевтско производство
 • Засилувач за работна површина ампула за фармацевтско производство

Популарни пребарувања

триесет%

Активна продажба на стаклени ампули, деловни идеи

триесет%

Детален опис на процесот на запечатување на ампулата

триесет%

Како да организирате бизнис за полнење вијала?

десет%

Упатства за употреба на линијата за полнење

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Каталог / Фармацевтска опрема / Машини за полнење и запечатување ампули / Засилувач за работна површина за ампула за засилување RF-01

Засилувач за работна површина за ампула за засилување RF-01

Десктоп машина за запечатување ампула за фармацевтско производство. Продуктивност 500 ампули на час. Преносен, економичен и лесен за ракување, машината се користи во медицинската, прехранбената и хемиската индустрија. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Едноставен механички дизајн. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Во согласност со GMP стандардот.

Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на машина за запечатување ампули. Пред да ги испратите машините за запечатување ампули, се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 3.000 УСД КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • На залиха
 • Гаранција: 1 година

Модел: Машина за запечатување ампула RF-01

 • Означено како: Запечатување на ампула Каталог на опрема Линија на шишиња Машина за полнење Стаклени ампули Амбала пакување Фармацевтска опрема

Популарни пребарувања

триесет%

Активна продажба на стаклени ампули, деловни идеи

триесет%

Детален опис на процесот на запечатување на ампулата

триесет%

Како да организирате бизнис за полнење вијала?

десет%

Упатства за употреба на линијата за полнење

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Нашите услуги и услуги на клиентите

1) ОБУКА НА ТЕХНОЛОГИИ НА ПРОДАБА НА АМПУЛИ.
Обука за нашата опрема е можна пред купување. Тестирање на материјал. Ние нудиме совети за организација на ампули за полнење и запечатување, со целосен опсег на дополнителна опрема и материјали.
2) СОВЕLEУВАМЕ ФАРМАЦЕВТСКИ И КОНФЕКЦИОНЕРСКИ ПРОИЗВОД.
Во Русија, имаме автоматски и десктоп машини за полнење и запечатување ампули кои им ги нудиме на клиентите. Секогаш можете да контактирате со нас со вашите идеи и барања.
3) Испорака на опрема за пополнување и заптивање на ампули.
Производите се целосно во согласност со новите барања за ГМП. Производството на опрема за запечатување ампули е придружено со строга контрола на квалитетот, верификација на целата документација, добро организирана пост-продажна услуга на опремата.
4) СОБИРАЕ НА резервни делови
Производителот може да понуди и модел на машини за полнење и запечатување ампули, засновани врз целите и целите на клиентот. Ние ќе помогнеме во одржување и поправка на каква било опрема за запечатување ампули. Сервисен центар во Русија за земјите од ЗНД.

Спецификации

Десктоп машина за запечатување ампули "RF-01"
Волумени на ампула: од 1 до 20 ml
Продуктивност: 500 ампули на час
Видови ампули: стакло
Напојување: 220 V
Моќност: 7 вати
Притисок на гас: 0,4 kPa
Притисок на согорување: 0,04 kPa
Тежина: 3,2 кг
Тежина на испорака: 8 кг

Совети за нашите клиенти

Овој модел е подобрен вид на традиционална машина за запечатување ампула. Претходните проблеми се поправени со комбинирање на два дела од машината во еден. За работа е потребно
Комбинирајте гас или керозин, а потоа прилагодете го прекинувачот за одржување на согорувањето на гасот. Пламенот може лесно да се постави на саканата просечна температура. По загревањето на ампулата, шишето полека ќе се вклучи на плочата. Бидејќи инсталираниот пламен го загрева вратот на шишето до флексибилна состојба, го запечатува и го отстранува вишокот материјал: што ќе му овозможи на крајот да стане транспарентно и мазно. Оваа нова машина молчи за време на работата, брзината на запечатување е голема. Неговиот дизајн е едноставен и лесен за проверка: прилагодувањето на поставките на процесот на ротација и поставувањето на шишињата на друго место е исто така лесно да се инсталира. Овој модел на машина за запечатување ампула е најдобар за болници, мали медицински фабрики, истражувачки здруженија и фабрики за биолошка течност.

Прегледи на клиенти (6)

Напишете ни порака

Јас, , ,

работна површина за запечатување ампули rf-01.

Мои детали за контакт:


Коментар: