Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема за пакување / Архива по категорија „Машини за автоматско обележување“ (Страница 2)

Автоматска машина за обележување

Автоматска машина за налепници со етикети LM-13

430

922076
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии

Автоматска машина работи за да обележува етикети над рамнината на капаци или кутии. Автоматска машина за етикетирање за лепење на етикети со самолепливост на капакот на пакувањето. Економична и едноставна машина што се користи во фармацевтската, козметичката и прехранбената индустрија за обележување на картонска амбалажа со лекови, козметика и пијалоци. Продуктивност 30-150 етикети во минута. Тежина 200 кг. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Во согласност со GMP стандардот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на машината за обележување. Пред пратката, машините за налепници на етикетите се прегледуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Автоматска машина за обележување на картони LM-12

430

922071
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети

Автоматската машина е погодна за лепење етикети во рамнината на картонските кутии од едната страна. Автоматска машина за етикетирање за лепење на етикети со лепило на големи картонски кутии. Економична и едноставна машина што се користи во фармацевтската, козметичката и прехранбената индустрија за обележување на картонска амбалажа со лекови, козметика и пијалоци. Продуктивност 20-80 етикети во минута. Тежина 230 кг. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Во согласност со GMP стандардот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на машината за обележување. Пред пратката, машините за налепници на етикетите се прегледуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Автоматска машина за обележување на картони LM-11

429 година

922065
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети

Автоматската машина е дизајнирана да лепи етикети на аголот на картонските кутии од една или две страни. Автоматска машина за етикетирање за лепење етикети на кутии. Економична и едноставна машина што се користи во фармацевтската, козметичката и прехранбената индустрија за етикетирање на пакување на лекови, козметика и пијалоци. Продуктивност 20-80 етикети во минута. Тежина 260 кг. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Во согласност со GMP стандардот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на машината за обележување. Пред пратката, машините за налепници на етикетите се прегледуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Автоматска машина за обележување за тркалезни ампули LM-10

428

922054
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети

Машината за етикети е дизајнирана за еднострано обележување на шишиња со кружни стаклени шишиња, шишиња за вградување во шишиња за сирупи, тинктури, течности во стаклени шишиња. Автоматска машина за етикетирање за лепење на самолепливи етикети на шишиња и шишиња. Економична и едноставна машина што се користи во фармацевтската, козметичката и прехранбената индустрија за обележување на лекови, козметика и пијалоци. Продуктивноста е 20-150 етикети во минута. Тежина 260 кг. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Во согласност со GMP стандардот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на машината за обележување. Пред пратката, машините за налепници на етикетите се прегледуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Автоматска двострана машина за обележување ST-36

422

921993
 • Опрема за обележување на рамни пластични и стаклени шишиња
 • Опрема за обележување на рамни пластични и стаклени шишиња
 • Опрема за обележување на рамни пластични и стаклени шишиња
 • Опрема за обележување на рамни пластични и стаклени шишиња

Автоматска машина за етикетирање за етикети од обете страни на самолепливи етикети на рамни и квадратни шишиња и ампули. Машината за етикети е дизајнирана за двострано обележување на сите видови стаклени и пластични шишиња, колби, цилиндри, лименки. Тежина 450 кг. Економичен и лесен за ракување, машината се користи во медицинската и прехранбената индустрија за обележување на пијалоци, во хемиската индустрија, електроника и други индустрии. Продуктивноста е 50-100 етикети во минута. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Едноставен механички дизајн. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Во согласност со GMP стандардот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на машината за обележување. Пред пратката, машините за налепници на етикетите се прегледуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и ...

1 2 3